top of page

Viziune, misiune, valori

Suntem o echipa tanara si dam sansa oricui doreste sa invete, sa creasca si sa se simta apreciat. Nu punem etichete si nu judecam. Suntem o familie unita care doreste sa faca performanta in domeniu acesta.

DORIM SA FACEM DIFERENTA!


"Ne asezam in lume asa cum este sau  muncim pentru o lume asa cum ar trebui sa fie" ?

Construim , pas cu pas, zi de zi, interactiune cu interactiune, o unitate service care este un nume important in domeniu si un partener strategic pentru fiecare client cu care colaboram.

Viziunea

Suntem pe zi ce trece tot mai receptivi la nevoie și dorintele clientilor nostrii deoarece ei ne ghideaza în drumul catre visul nostru si anume asa zisul „Service Farmacie”

Misiunea 

Sa ne imbunatatim constant abilitatile tehnice, sa fim la curent cu noutatile din domeniu astfel incat sa le putem oferi clientilor cele mai eficiente si eficace servicii de gestionare a daunelor. Sa facem dintr-un eveniment rutier o experienta placuta chiar daca evenimentul in sine este unul neplacut. In felul acesta vom fi prima alegere pe lista clientilor care au nevoie de astfel de servicii.

Valori

INTEGRITATE - sa faci ceea ce trebuie sa faci, chiar si atunci cand nu te vede nimeni. Te vezi tu, si este suficient. Tu esti  cel mai mare analist al tau.
PROFESIONALISM - ne propunem sa tratam fiecare masina in parte ca si cum ar fi a noastra
CORECTITUDINE SI TRANSPARENTA - cu cat esti dispus mai mult la deschidere, sinceritate si transparenta cu atat creste gradul increderii care iti este acordat
MODESTIE- te face deschis la cunoastere, la idei noi, la experiente noi. Nu cazi in capcana sintagmei "eu le stiu pe toate"

Programari
Hai la noi
bottom of page